HJEM » OUTLET produkter » Parkdresser SALG » Reimatec Stavanger 520237-9370 Soft Grey vinterdress

Reimatec Stavanger 520237-9370 Soft Grey vinterdress

Størrelse:
1049 ,- Ordinær pris (1499 ,-)

Beskrivning

Denne Reimatec-dressen er en testvinner! Vinterdressen for barn er laget i slitesterkt Duraplus®-materiale som puster og gir komfort i all slags vær og under alle typer aktiviteter.

Reimatec vinterdress Stavanger er best i test 2018. Bäst i test (uavhengig forbrukerside) i Sverige har testet 15 forskjellige vinterdresser til barn, og vinneren er vår Reimatec Stavanger. Vinterdressen for barn er laget i slitesterkt Duraplus®-materiale som puster og gir komfort i all slags vær og under alle typer aktiviteter. Alle sømmene er forseglet vanntette. Fuktighet trenger ikke igjennom, og barnet holder seg varmt og tørt gjennom mange timers lek i snøen. Dressen har et rett snitt, men kan reguleres i midjen for en mer individuell passform ved behov. Den avtakbare hetten beskytter ikke bare mot kald vind, men bidrar også til sikkerhet under aktiv utelek – hvis den hekter seg fast i noe, løsner den lett. Det friske uttrykket understrekes av den avtakbare fuskepelskanten på hetten. Fotstrikkene i silikon holder buksebena på plass, og den nederste delen på buksebena kan reguleres med trykknapper. Dressen har glatt polyesterfôr som letter påkledningen og gjør den behagelig å bevege seg i, også sammen med varme mellomlag. Dette er et veldig lettstelt og praktisk plagg for aktiv utelek.

ReimaGO er en kombinasjon av en aktivitetssensor, en gratis app, værbestandig yttertøy og aktive barn. Les mer om ReimaGO her. Sensoren selges separat.

Vinterdress til barn
Alle sømmer er teipede og vanntett
Svært slitesterkt materiale
Fluorkarbonfri vann- og smussavvisende overflate BIONIC-FINISH®ECO
Glatt polyesterfôr
Sikker, avtakbar og regulerbar hette med avtakbar fuskepelskant
Elastiske mansjetter
Innvendig regulering i midjen
Avtakbare, slitesterke fotstrikker i silikon
Innvendig brystlomme med glidelås fra størrelse 116 og oppover
To glidelåslommer
Lomme med knapper for ReimaGO®-sensor i størrelse 104-128

Hovedmateriale:
100% Polyamid, polyuretan overflate

Fôr:
100% Polyester

Vannsøyle minst 12 000 mm

Slitestyrke over 80 000 sykluser Martindale

Les mer

Spesifikasjoner

Art.nr.: 520237-9370-140
Lagerstatus: På lager

Del vare

Blogg om

Dokument (0)