Kjøpsbetingelser hos Barnihagen

Dersom du ikke henter pakken som du har bestilt blir du belastet med kr 300,-

Frakt
Kr 99,-

Priser
Alle priser angitt på våre sider er i norske kroner og inkludert mva.

Betaling
Kredittkort: Velg mellom VISA, MASTERCARD

T. Sampson Invest AS (org.nr 989 254 847) ,Longhammarvn 15, 5536 Haugesund er ansvarlig for kreditkorttransaksjoner gjort gjennom denne nettsiden.
Faktura. Klarna

Leveringingstid
Leveringstid er normalt 2-7 dager.

Uavhentede pakker
Uavhentede pakker vil bli belastet med tur/retur frakt, kr 300,-

Plikter
Kunden har til enhver tid plikt til å betale bestilte varer, tjenester, frakt og andre omkostninger Barnihagen.no måtte ha ved bestillinger. Feil og mangler skal rapporteres til Barnihagen.no innen rimelig tid.Om skade er skjedd under frakt skal dette meldes umiddelbart til Barnihagen.no og skal rapporteres til ditt postkontor. Alle ordre registrert via vår nettbutikk er bindende. Ordren er bindende, om kunde ønsker å avbestille må dette gjøres umiddelbart etter at bestillingen er foretatt.
Reklamasjon
Ved reklamasjon av en vare, skal dette være godkjent av Barnihagen.no før varen sendes i retur. Varer som blir sendt uten avtale eller kommer i oppkrav, avhentes ikke og blir sendt i retur til kunde. Ved feil, mangler eller skadet produkt, vil Barnihagen.no stå for fraktkostnader.

Angrefrist & retur av varer
Angrefristen gjelder kun ut til forbruker, og ikke til forhandlere eller partnere. Ønsker en å returnere varen må dette skje innen 14 dager etter at varen er mottat. Returkostnader dekkes av forbrukeren (jf. Angrerettsloven § 15 første ledd). Retur er kun akseptert om varen er godkjent for retur og at den kommer i original emballasje.

Forbehold
Barnihagen.no tar forbehold mot skrivefeil og prisendringer. Barnihagen.no påberoper seg retten til å endre disse vilkår, priser og spesifikasjoner uten nærmere varsling. Vi tar også forbehold om at noen varer kan være vanskelig å skaffe selv om de er oppgitt på våre sider.
Dersom varen er utsolgt, kan vi dessverre ikke garantere erstatningsprodukt.
Våre priser er "Nett-priser", og kan variere noe fra butikkprisene. Enkelte varer kan være i begrenset antall.

Betaling med kredittkort

Velger du å betale med kredittkort skal du vite at vi bruker en sikker forbindelse via BBS. Med betalingsløsningen BBS har både kortkunde og nett-butikk de samme garantier og den samme trygghet som i den fysiske verden. Det er ingen oppbevaring av kortnummer i nettbutikken. Alt foregår online, med direkte autorisasjon av kjøper og selger. Løsningen støtter Eurocard/MasterCard, VISA.
Verified by Visa™ og Master Card Secure - Sikrere NettHandel Dette er en nye tjenester som innebærer bruk av tilleggssikkerhet for å beskytte Visa-kortet ditt mot uautorisert bruk ved handel på Internett.


Kjøpsbetingelser
Er du under 18 år, må du bestille i foresattes navn og med deres samtykke. Dersom du ikke henter pakken, vil du da ikke ha oppfylt kravene som stilles til deg i henhold til Angrerettloven. Du vil da bli belastet med reelle kostnader og andre konkrete tap vi har hatt. Uavhentete pakker vil bli belastet med minimum Kr.300,- Angrefristloven paragraf 5, gir selger rett til å få dekket porto og omkostninger om bestilte varer ikke blir hentet. På alle varer er det 14 dagers returrett etter angrefristloven. Du kan returnere varen hvis det er noe feil med varen, du har fått feil vare, du har fått varer du ikke har bestilt eller angrer kjøpet. Last ned og fyll ut angreskjema og returner pakken til oss sammen med dette. Varen tilbakeleveres i vesentlig samme stand og mengde. - Og fortrinnsvis i original emballasje. Returkostnadene bæres av forbrukeren (jf. Angrerettloven § 15). Du kan altså ikke sende varen i oppkrav til oss.
Kundedata blir ikke delt med/solgt til en tredjepart og de oppebevares i følge norsk lov.


FORBRUKERHANDEL PÅ INTERNETT - ANGRERETT
Angrerettloven av 1. desember Nr. 105 2000 Forbruker kan gå fra avtalen uten å oppgi noen grunn innen 14 dager etter at tjenesteyter har oppfylt sin opplysningsplikt iht. angrerettloven og varen og angrerettskjema er mottatt, eller etter 1 år dersom opplysninger om angreretten ikke er gitt. Forbruker må gi melding til tjenesteyter dersom angreretten benyttes. Fristen anses overholdt dersom meldingen er sendt innen fristens utløp. Det stilles ikke formkrav til meldingen, men denne bør av bevismessige årsaker være skriftlig. Dersom vilkårene for angrerett er oppfylt, plikter tjenesteyter å tilbakeføre alle faktiske kostnader som er belastet forbruker. Returkostnader må imidlertid forbruker bære, med mindre tjenesteyteren har misligholdt avtalen eller tjenesteyteren i henhold til avtalen har levert en erstatningsvare, fordi den bestilte vare ikke var tilgjengelig. Angrerettloven gjelder kun ved forbrukerkjøp. Angreretten kan derfor ikke benyttes av firmaer eller andre som har handlet som ledd i næringsvirksomhet Ønsker du å rette feil i bestillingen, svar på ordrebekreftelsen med dine endringer.
- God handel !