Vann og vindtette kvaliteter

Vannsøyle:

Måles i millimeter på laboratorium ved at vann presses med trykk mot stoffet. Resultatet forteller hvor mye trykk klærne tåler før vannet trenger gjennom. Dansk Teknologisk Institutt anbefaler at klærne skal ha en vannsøyle på minimum 4000 mm. 

Selv om materialet i ytterklærne er helt vanntett, kan det imidlertid komme fuktighet inn i klærne ved anklene, håndleddene og i halsåpningen. Glidelåser er heller ikke vanntette, så de beskyttende klaffene over glidelåsene bør alltid være lukket.

Produktkategoriene til Reima
Utendørsaktiviteter er alltid gøy, og riktig valg av klær gjør dem morsommere. Velg Reima®, Reimatec® eller Reimatec®+.

Reima

Reima®-produkter passer helt perfekt til skolen, barnehagen og til hverdags der hjemme. Alt yttertøy med Red-level er værbestandig, komfortabelt, pustende og designet med barnas sikkerhet i fokus. Har du bruk for solbeskyttelse til stranden eller varme mellomlag til kalde dager? - da har vi produktene for deg.

Værbestandige, behagelige og utformet med tanke på barnas sikkerhet
Vannsøyleverdien for de vanntette materialene er 3000–10 000 mm
Hovedsømmene er teipet for ekstra beskyttelse mot regn
Meget slitesterkt
Sikker, smuss- og vannavvisende PFOA-fri overflatebehandling i vevede tekstiler til yttertøy


Reimatec

Med pusteevne og vanntetthet i fokus

Ofte skifter været i løpet av dagen, men med Reimatec®-klær er det garantert ingen som blir tvunget til å trekke innendørs. Pustende og vanntette klær gir ekstra komfort og leketid. Reimatec®-kolleksjonen består av klær til forskjellige typer behov – fra hverdagslek til litt mer utfordrende situasjoner. Sømmene er teipet med fokus på bruk. Flere av vintermodellene har mange sporty detaljer, som myke innermansjetter på ermene og snølåser på bena.

Vanntette, pustende og behagelige klær for all slags vær – som er lett å vaske og pleie
Vannsøyleverdi fra 5000–15 000 mm
Sømmene er teipet og vanntette i henhold til bruk
Utmerket slitestyrke
Smussavvisende, perfluorkarbon-fri overflatebehandling


Reimatec+

De nyeste innovasjoner med høyteknologiske detaljer

Er du på jakt etter klær med best mulig ytelse og design som gir ekstra høy komfort? Klærne i serien Reimatec®+ er et trygt valg til lek i snøen og skigåing. Når funksjonelle produkter oppgraderes med tekniske og sporty detaljer, blir resultatet i særklasse og som passer under de mest krevende værforhold.

Nyeste innovasjoner som ekstra funksjonelle egenskaper, f.eks. tekniske og sporty detaljer
Vannsøyleverdi på opptil 15 000 mm
Veldig god, faktisk ekstrem slitestyrke
Sømmene er teipet vanntette i henhold til bruk
Smussavvisende overflate

Selv om materialet i ytterklærne er helt vanntett, kan det imidlertid komme fuktighet inn i klærne ved anklene, håndleddene og i halsåpningen. Glidelåser er heller ikke vanntette, så de beskyttende klaffene over glidelåsene bør alltid være lukket.